Кухар. Офіціант. /Files/photogallery/943/IMG_0820.JPG

Кухар - це цікава і прекрасна професія. Кухар може без усяких зусиль і питань організувати і підготувати вечір або урочисту подію. Кухар - ведуча професія на підприємствах ресторанного господарства. Від рівня кваліфікації та майстерності кухаря, кондитера залежать смакові і споживчі властивості приготованих страв, їх термін зберігання. Професія кухаря вимагає від людини фізичної витривалості, додержання правил особистої гігієни, акуратності, спостережливості, уважності. Крім того, професія вимагає постійного пошуку, творчої фантазії.Характеристика процесу праці

Наш навчальний заклад допоможе Вам оволодіти мистецтвом обслуговування відвідувачів, навиками професійної підготовки офіціанта, тому що офіціант – людина, яка перш за все, має високий рівень загальної культури, володіє методикою та технікою обслуговування, знає і дотримується норм етикету, правил поведінки за столом.

/Files/photogallery/943/IMG_0929.JPG

Офіціант ближче за всіх спілкується з відвідувачем, забезпечує їх комфортність відпочинку в привітній радужній гостинній обстановці, які сприяють гарному настрою.

У нас Вас навчать:

  • поєднувати традиційну і сучасну , святкову і повсякденну кухню; готувати різноманітні страви з риби, м'яса, овочів;
  • подавати кулінарні вироби в бенкетному виконанні;
  • розробляти і розширювати власні рецепти, виховувати смак – основу кулінарного мистецтва;
  • отримувати насолоду від приготування та оформлення страв.

/Files/photogallery/943/IMG_0853.JPG

Офіціант - одна із найстародавніших професій. На фресках Єгипетських пірамід зображені люди, які подають їжу до столу фараонів. Мабуть це й були перші офіціанти.

/Files/photogallery/943/IMG_1098.JPGСвяткування знаменних дат, подій, весілля і навіть прийом видатних осіб і підписання угод передбачає спілкування за урочистим столом і неможливе без офіціантів, які беруть активну участь у загальній трапезі.

Як розсадити людей, які страви подавати і кому в першу чергу, які прибори потрібні для споживання тієї чи іншої страви - саме до цього має безпосереднє відношення офіціант. Він не тільки обслуговує людей, які сидять за столом, але й допомагає і навіть навчає їх дотримуватися певних правил і етикету споживання їжі. Сьогодні жоден ресторан, кафе чи бар не може обійтися без офіціанта.

/Files/photogallery/943/IMG_1105.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1329

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.