Хмельниччина - земля любові нашої

«Хмельниччина – земля любові нашої» - під такою назвою проходив відкритий виховний захід в бібліотеці Нетішинського професійного ліцею. В теперішній час і з не легким становищем в країні особливо важливо виховувати в учнів любов до Батьківщини; повагу до рідної землі, українського народу; розширювати знання учнів про рідне місто як культурний осередок української держави; виховувати в них національну свідомість.

Зі вступним словом звернулась до учнів бібліотекар НПЛ Васильчук Ірина Миколаївна, а далі учні мали змогу подивитись цікавий та пізнавальний фільм «Хмельниччина туристична» та відмітити для себе які визначні місця знаходяться в нашій області. Також на захід була запрошена науковий працівник Нетішинського краєзнавчого музею Іванець Оксана Миколаївна, яка розповіла чимало цікавого про Хмельниччину. Активну участь в заході взяли учні ліцею, вони чудово співали пісні, читали вірші, розповідали легенди.

Запрошені гості та учні почерпнули для себе багато корисної та краєзнавчої інформації. Любіть рідну землю, плекайте і примножуйте її багатства, будьте гідними своєї Батьківщини!


/Files/images/bbloteka/P1030235.JPG

/Files/images/bbloteka/P1030241.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 758

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.