Вічна пам’ять

/Files/images/2020-2021_nr/viptalisman_149088 (1).jpg

Колектив Нетішинського професійного ліцею висловлює щирі співчуття Войтюк Галині Володимирівні та родині з приводу важкої втрати – смерті чоловіка, дідусяВойтюка Валентина Анатолійовича.

На 70-ому році життя перестало битися серце чоловіка, батька, дідуся, людини, яка прожила життя, насичене невтомною працею, любов’ю до дітей та родини.

Валентин Анатолійович з 1983 року працював майстром виробничого навчання у Нетішинському професійному ліцеї. Мав 46 років педагогічного стажу. Навчав майбутніх кваліфікованих працівників по професіях «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії «С»» та "Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напіавтоматичних машинах». Від Валентина Анатолійовича учні отримали у спадок мудру науку: тільки сумлінна праця, любов до людей, уміння творити добро зроблять вас людьми, принесуть шану, авторитет, визнання. Мав педагогічне звання "Майстер ІІ категорії", викладач професійно-теоретичної підготовки.

Валентин Анатолійович пройшов земним шляхом з добром у серці, завжди в потрібну хвилину приходив на допомогу, був справжнім порадником та наставником для колег.

Нехай Всевишній прийме світлу душу Валентина Анатолійовича, а в серцях рідних, друзів, родини, колег вічно живе добра пам’ять про прекрасну людину.

Розділяємо біль, сумуємо разом з родиною, підтримуємо у годину скорботи.

Вічна пам’ять померлому.

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.