Кращих кухарів вчать у Нетішинському професійному ліцеї: доведено на фестивалі робітничих професій

Кращих кухарів вчать у Нетішинському професійному ліцеї: доведено на фестивалі робітничих професій

З 2 по 12 березня на Хмельниччині серед учнів професійно-технічних навчальних закладів регіону проходивфестиваль робітничих професій «Твій старт в успішне життя». У рамках заходу визначили кращих з 8 популярних на Хмельниччині робітничихпрофесій. Учні Нетішинського професійного ліцею здобули призові місця у трьох номінаціях.

Церемонія нагородження переможців та учасників фестивалю професій «Твій старт в успішне життя» відбулася 12 березня на сцені Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького.

Серед переможцівфестивалю професій «Твій старт в успішне життя» і троє нетішинців.

У номінації «Кухар»І місце здобулаАліна Шубер (Нетішинський професійний ліцей).

У номінації«Зварник» ІІмісце у Володимира Рудюка (Нетішинський професійний ліцей).

У номінації «Кравець»ІІІ місце зайняла Даша Москалюк (Нетішинський професійний ліцей).

/Files/images/2020-2021_nr/festival/o_1f0lbtnbq22b1incssejhcrj02h.jpg

Майбутні кухарі змагалися у Нетішині

Варто нагадати, змагання у номінації «Кухар» відбулося 4 березня у Нетішинському професійному ліцеї на базі навчально-практичної (виробничої) дільниці з підготовки кухарів, офіціантів та кондитерів.

Свою майстерність тут демонстрували майбутні кухарі з 16 закладів професійно-технічної освіти регіону. Згідно з умовами конкурсу, вони із запропонованого списку інгредієнтів готували закуску та основну страву сучасної української кухні.

Як вже відомо, у конкурсі кухарів перемогла Аліна Шубер, учениця групи 012 (майстер виробничого навчання Надія Олександрівна Жолобчук) Нетішинськогопрофесійноголіцею. Дівчина на суд журі презентувала рибну закуску «Fish and chips» та основну страву "Крученики під вершково-грибним соусом".

/Files/images/2020-2021_nr/festival/FB_IMG_1614953729662.jpg

Ще під час конкурсу член журі Марина Ящук, директорка кафе-бару «Сонет» високо оцінила навички учасників:

- Всі конкурсанти, окрім, можливо, двох, які дещо відставали, були приблизно на одному професійному рівні. Діти, як для свого віку, зуміли смачно приготувати та вишукано подати свої страви. Всі молодці. Щиро кажучи, чотирьох вже готова взяти на роботу до ресторану. Переконана, вони впораються з будь-яким поставленим завданням.


/Files/images/2020-2021_nr/festival/o_1f0lc3abu15d5oun18e1uumf0b3e.jpg

Джерело:https://netishyn.city/

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.