Проект «Мій робочий кабінет»

/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092415.JPGРоль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати.

9 грудня в Нетішинському професійному ліцеї відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції учнів та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.

/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092416.JPGУ Дні учнівського самоврядування взяли участь учні І – ІІІ курсів та лідери об'єднання творчої молоді «Пошук». Учні мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути дорослими.

Робочий день розпочався з робочої наради адмістрації. Заступник директора з навчально – виховної роботи Максимчук Т.М. привітала учнівську молодь із Днем місцевого самоврядування та побажала лідерам успіхів. Робочу нараду продовжила Степанюк Марина, президент об'єднання творчої молоді «Пошук», яка виконувала відповідно до визначених повноважень функціональні обов'язки директора ліцею. Марина ознайомила представників учнівського самоврядування із Планом Дня самоврядування.

/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092420.JPGВесь навчальний процес ліцею в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації навчального закладу. І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні викладачі та майстри виробничого навчання» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, активна молодь проявила неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учнівська молодь ліцею була задоволена, уроки всім сподобалися, бо проходили цікаво і захоплююче.

/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092420.JPG Завершився День самоврядування в ліцеї підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої учні поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності. Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

Степанюк Марина
Голова об'єднання творчої молоді «Пошук»

/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092429.JPG/Files/images/vdkrit_zahodi_2015/09-12_den_samovryaduvannya/PC092411.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 565

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.