Нетішинський професійний ліцей отримав золоту медаль

/Files/images/rzn_zahodi_2016/Золота медаль.JPG

Золоту медаль отримав Нетішинський професійний ліцей, ставши номінантом серед тематичних конкурсних робіт «Психосоціальна підтримка дітей і молоді, що знаходяться в складних життєвих обставинах», на Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2016», що проходила 17-19 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва.


/Files/images/IMG_6716.JPGПрограмою Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2016» була передбачена презентація досягнень навчальних закладів і наукових установ у реформуванні національної системи освіти. Вона передбачала проведення конкурсу з декількох тематичних номінацій. В одній із них – «Психосоціальна підтримка дітей і молоді, що знаходяться в складних життєвих обставинах» взяв участь і Нетішинський професійний ліцей. До речі, це одна з найпопулярніших номінацій, бо робіт було представлено чи не найбільше. Серед них і досить ґрунтовна творча робота, точніше, опис досвіду роботи психолога закладу Козубської Наталії Миколаївни та соціального педагога Степанюк Світлани Сергіївни. /Files/images/IMG_6704.JPG

Доконаний факт: чим більше працюєш – тим більший накопичується досвід. Стаж роботи психолога Наталії Миколаївни – 20 років., соціального педагога Світлани Сергіївни – 10 років. Отож, досвід є, і солідний. Тому й було їм чим поділитись і про що розповісти.

Допомагали Наталії Козубській та Світлані Степанюк в оформленні творчої роботи методист ліцею Семенишена Оксана Миколаївна та заступник директора з навчально-методичної роботи Крученик Галина Федорівна.

Разом з тим Нетішинський професійний ліцей на виставці представив свій банер з розповіддю про навчальний заклад, посібники педагогів та профорієнтаційні рекламні буклети.

За презентацію досягнень і впровадження педагогічних- інновацій в національний освітній простір ліцей нагороджено дипломом та золотою медаллю.

З Хмельниччини брали участь у виставці 9 навчальних закладів професійно-технічної освіти, серед них – 3 отримали золоті медалі у різних номінаціях. А загалом були представлені з усієї України не тіьки професійні ліцеї, а й школи та вищі навчальні заклади

Професійний ліцей сьогодні святкує:

Працівників його (це в перший раз)

Країна золотою медаллю віншує.

Ліцею це подобається. Він каже: «Клас!»

Іще ліцей хоче, звичайно,

Щоб не була медаль одна

Тому дає наказ: «До праці! Негайно!»

Тоді вершина визнання до Вас нахилиться сама!

Успіхів усім!

Автор практичний психолог

Козубська Наталія Миколаївна

Кiлькiсть переглядiв: 559

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.