Виставка-конкурс " Книжковий Біг-Бен"

Бібліотека Нетішинського професійного ліцею учасник всеукраїнської виставки-конкурсу «Книжковий Біг-Бен»

Цьогоріч Українська бібліотечна асоціація проводить всеукраїнський конкурс-витавку «Книжковий Біг-Бен», метою якого є популяризація і організація книжкових виставок, акцентування уваги на розробці її дизайну. Оскільки 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні, а Вежа Біг-Бен вже давно є символом як Англії, так і всього англійського, цьогорічна подорожуюча виставка отримала назву «Книжковий Біг-Бен».

/Files/images/IMG_2111.JPG

На участь зареєструвались 81 бібліотека України, серед них і бібліотека Нетішинського професійного ліцею. Виставка - інсталяція «Книжковий Біг – Бен» представлена з 31.10.16 по 6.11.16 в нашій бібліотеці.

/Files/images/IMG_2108.JPG

У першому розділі «Do you speak English?» розміщені словники, підручники, граматика і т.п. Тобто безліч учбових матеріалів як для вивчення граматики, так і для побудови речень для спілкування. Другий розділ «Мова, що стирає кордони» представляє яскраві атласи, карти, путівники, що дозволять Вам визначитись з напрямом вашої наступної подорожі. «Читай в оригіналі» - третій розділ, який відкриває світ художньої літератури. Виставку доповнюють традиційно англійські предмети: клітчатий плед, шахи, чай та інше. Тому книжкова інсталяція своїми яскравими елементами та продуманим тематичним дизайном максимально заохотить вивчати англійську мову. /Files/images/ZUi1fA1lJQA.jpg

Відкриття виставки було доповнено цікавим та змістовним заходом «Вчи мову – виходь у світ», під час якого учні ліцею мали змогу переглянути відео-ролик, почути цікаву інформацію від ведучих про англомовні країни та зокрема про Біг-Бен. З захватом відгадували кросворд, проводили вікторину та анкетування. На захід була запрошена адміністрація ліцею.

Запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки Нетішинського професійного ліцею побачити нашу креативну виставку-імпульс!

Бібліотекар НПЛ Васильчук І.М.

/Files/images/IMG_2096.JPG

/Files/images/IMG_2114.JPG/Files/images/IMG_2106.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 634

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.