Підписатися на RSS

МЕТОДИЧНА КОМІСІЯ ПРОФЕСІЇЇ "ШВАЧКА, КРАВЕЦЬ", "КУХАР. ОФІЦІАНТ"


/Files/images/k_sferi_poslug/DSCN0156.JPG

Методична комісія працює над проблемою"Сучасні технології професійного навчання"

Головою методичної комісії, до я кої входять 6 педагогічних працівників, є Демчук Ніна Іванівна

Члени методичної комісії є майстрами виробничого навчання професій "Швачка. Кравець" та "Кухар. Офіціант"




/Files/images/k_sferi_poslug/DSCN0119.JPG





















Демчук Ніна Іванівна - голова методичної комісії, викладач професійно-теоретичної підготовки, Спеціаліст І категорії.


Закінчила Хмельницький технологічний інститут
Педагогічний стаж - 25 років

Викладає Технології, Спецмалюнок, Основи креслення і спец.малюнок, Основи конструювання одягу, Матеріалознавство, Обладнання швейного виробництва, Технологія виготовлення виробів, Професійна етика, Техн-гія виготовл. швейних виробів, Технологія виготовлення одягу, Конструювання одягу.




/Files/images/k_sferi_poslug/DSCN0135.JPG
































Крузер Галина Олексіївна
, майстер виробничого навчання професії "Кравець", Педагогічне звання - "Майстер ІІ категорії".

Закінчила Хмельницький технологічний інститут за спеціальністю "Технологія швейних виробів".

Педагогічний стаж - 30 років




/Files/images/k_sferi_poslug/DSCN0150.JPG



















Семенишена Ніна Потапівна - майстер виробничого навчаня 11 тарифного розряду професії "Швачка. Кравець".

Закінчила Київський заочний технікум легкої промисловості.

Педагогічний стаж - 25 років





/Files/images/k_sferi_poslug/25394735_153525608603213_3872538613135416676_o.jpg


Новіткевич Світлана Вікторівна - майстер в/н професії "Кухар. Офіціант" 9 тарифного розряду.

Закінчила Хмельницььке кооперативне училище, Київський професійно-педагогічний коледж ім. А. Макаренка

Педагогічний стаж - 2 роки





/Files/images/k_sferi_poslug/DSCN0131.JPG




















Шпак Лариса Павлівна - майстер виробничого навчання 11 тарифного розряду професії "Кухар. Офіціант".

Закінчила Рівненський технікум радянської торгівлі за спеціальністю "Технологія приготування їжі і організація громадського харчування"

Викладає технологію приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, організацію виробництва та обслуговування, калькуляцію, облік та звітність, техніку обчислень, обліік та зватність, організацію обслуговування в ресторанах, технологію обладнання.

Педагогічний стаж - 25 років




/Files/images/k_sferi_poslug/17622074_1859283357677475_3756732930148907865_o.jpg

Броновицька Ольга Михайлівна - викладач професійно-теоретичної підготовки. Кваліфікаційна категорія - "Спеціаліст"
Закінчила Київський національний університет харчових технологій
Викладає Технологічне обладнання. Устаткування підприємств харчування. Професійну етику та психологію.
Педагогічний стаж - 2 роки

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.